Tzatziki pentru diabetici

Tzatziki pentru diabetici

| | | | | |

Pentru astazi venim cu propunerea unei salate grecesti si anume tzatziki pentru diabetici. Cel mai probabil o stiti deja si v-ati si delectat cu gustul ei, asadar nu avea cum sa lipseasca din colectia noastra de retete.

Mai avem si alte salate delicioase pe site, va invitam sa le incercati:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de tzatziki pentru diabetici.

CLINICA VIRTUALA

PROGRAMARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Timp de preparare: 10 minute.

Timp total: 10 minute.

Numar portii: 6.

Ingredientele necesare pentru reteta de tzatziki pentru diabetici:

  • 200 grame castravete ras;
  • 100 grame iaurt grecesc;
  • o lingura zeama de lamaie;
  • o lingura marar tocat;
  • o lingura ulei de masline;
  • un catel de usturoi pisat bine;
  • sare si piper dupa gust.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Modul de preparare pentru reteta de tzatziki pentru diabetici:

  1. Dati pe razatoare castravetele, apoi scurgeti-l bine, in asa fel incat sa nu mai existe lichid in exces.
  2. Adaugati intr-un bol incapator toate ingredientele: castravetele ras si scurs bine, iaurtul grecesc, zeama de lamaie, mararul tocat, uleiul de masline si usturoiul pisat bine.
  3. Condimentati cu sare si piper dupa gust, apoi amestecati pana la omogenizare.
  4. Puteti servi salata imediat, insa daca vreti sa o serviti mai tarziu, trebuie sa o pastrati la frigider.

Numarul de glucide pentru o portie din reteta de tzatziki pentru diabetici:

  • 2 grame glucide.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Jeleuri pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corecte despre diabet si stil de viata sanatos, abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *