Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!

Retetele diabetici

Fursecuri cu banane pentru diabetici

Fursecuri cu banane pentru diabetici

Astazi va prezentam reteta de fursecuri cu banane pentru diabetici. Fursecurile sunt delicioase, asta stim deja, insa de cele mai multe ori au zahar si tocmai de aceea un diabetic nu indrazneste nici macar sa guste.

Citeste mai mult »
Biscuiti pentru diabetici

Biscuiti pentru diabetici

Astazi aveam pofta de biscuiti, insa nu-mi doream sa imi cresc glicemia, asa ca am cautat o reteta sigura si am gasit. Reteta de biscuiti pentru diabetici mi-a incantat simturile si am preparat-o cu mare drag.

Citeste mai mult »
Omleta vietnameza pentru diabetici

Omleta vietnameza pentru diabetici

Va propunem pentru micul dejun omleta vietnameza pentru diabetici. Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru omleta vietnameza pentru diabetici.

Citeste mai mult »
Clatite americane cu branza pentru diabetici

Clatite americane cu branza pentru diabetici

Reteta de clatite americane cu branza pentru diabetici se pregateste usor si contine 4 grame glucide pentru o portie de doua clatite. Acest tip de clatite americane cu branza pentru diabetici reprezinta o gustare delicioasa pe care merita sa o incercati.

Citeste mai mult »
Croque Monsieur

Croque Monsieur

Reteta de Croque Monsieur s-a nascut intr-o cafenea pariziana unde sandvisul delicios era servit ca antreu. In timp reteta Croque Monsieur a castigat popularitate si a suferit mai multe modificari. Astazi va prezentam aceasta reteta in varianta prietenoasa pentru diabetici.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!