Programe diabetici

Suc de fructe Retete Diabetici

Nutritia in diabetul zaharat

Aveti diabet zaharat si nu stiti ce sa mancati? Medicul nostru diabetolog va ajuta cu cele mai bune si avizate sfaturi si retete pentru diabetici. Nutritia reprezinta baza tratamentului in diabetul zaharat, tocmai de aceea trebuie sa cunoasteti toate detaliile.

Scaderea in greutate

Scaderea in greutate

Ati incercat sa scadeti in greutate insa nu ati reusit chiar daca ati facut totul ca la carte? Ati reusit sa slabiti, insa va este foarte greu sa va mentineti? Daca va recunoasteti in aceste probleme, medicul nostru va poate ajuta. Aflati mai multe detalii apasand pe butonul de mai jos.

Suc de Legume Retete Diabetici

Nutritia in boala renala

Daca ati fost diagnosticati cu boala renala stiti deja ca trebuie sa faceti anumite restrictii alimentare. Daca nu ati inteles prea bine despre ce este vorba, medicul Retete Diabetici, va ajuta cu cele mai importante informatii. Pentru mai multe detalii apasati butonul de mai jos.

Salata de Legume Retete Diabetici

Nutritia in pancreatite

Pancreasul indeplineste nenumarate functii in organism, iar inflamatia acestuia este extrem de dureroasa. O alimentatie potrivita va poate alina durerea. Daca doriti un plan personalizat, apelati la specialistul nostru.

error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!