Salata cu pui si ou pentru diabetici
Reteta de salata cu pui si ou pentru diabetici face parte din cele zece retete propuse de noi pentru pranzul unei persoane ce sufera de diabet zaharat. Va invitam sa o incercati si in mod sigur nu veti fi dezamagiti.
Daca va place puiul va invitam sa incercati si retetele cu pui pentru diabetici: AICI.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de salata cu pui si ou pentru diabetici.
Timp de preparare: 5 minute.
Timp de coacere: 20 minute.
Timp total: 25 minute.
Numar portii: 4.
Ingredientele necesare pentru reteta de salata cu pui si ou pentru diabetici:
- doua bucati piept de pui pe gratar;
- trei oua fierte tari;
- doua linguri smantana;
- sare, piper, curry, busuioc sau chives dupa gust.
Modul de preparare pentru reteta de salata cu pui si ou pentru diabetici:
- Taiati oul si pieptul de pui in cubulete.
- Amestecati smantana cu piper, curry si sare dupa gust.
- Mixati intr-un bol separat toate ingredientele.
- Lasati salata sa se raceasca in frigider cel putin 10 minute, daca nu chiar peste noapte.
- Serviti-o intinsa pe o felie de paine pentru diabetici presarand deasupra chives sau busuioc.
Valori nutritionale pentru o portie din reteta de salata cu pui si ou pentru diabetici:
- calorii: 188 kcal;
- glucide: 5 grame;
- proteine: 30 grame;
- lipide: 5 grame.
Va invitam sa incercati si cele 10 retete pentru cina descrise in articolul denumit: Zece retete pentru cina pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Ai un restaurant si doresti sa treci in meniu si valorile nutritionale? Ai un blog culinar si vrei sa treci in detalii si valorile nutritionale? Specialistul nostru te poate ajuta, trimite mail la doctor@retetediabetici.ro si totul se va rezolva!
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:
Apreciez retetele, par gustoase, sanatoase si simplu de gatit.
Le voi incerca dar am o nelamurire.
Referitor la acesta reteta, la specificatiile de continut si calorii pentru o portie:
O portie inseamna 40g adica 5g glucide+30g proteine+5g grasimi? Nu-i cam putin?
O portie are 188Kcal.? Nu-i cam mult?
Sau cum trebuie sa interpretez o portie in cifre?
Va multumesc.