Jeleuri pentru diabetici

Jeleuri pentru diabetici

| | | | | | |

Ati citit bine, jeleuri pentru diabetici. Astazi va prezentam o reteta ce se prepara extrem de usor si pe care o veti indragi cu siguranta.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de jeleuri pentru diabetici.

CLINICA VIRTUALA

Programari la: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de asteptare: 2 ore.

Timp total: 2 ore si 5 minute.

Numar portii: 12.

Ingredientele necesare pentru reteta de jeleuri pentru diabetici:

  • un pachet pudra pentru jeleu fara zahar orice aroma;
  • doua pachete gelatina;
  • 1/2 cana cu apa fierbinte.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

Solicitari la: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Modul de preparare pentru reteta de jeleuri pentru diabetici:

  1. Adaugati toate ingredientele intr-un bol incapator si amestecati-le bine pana obtineti o compozitie omogena.
  2. Turnati compozitia intr-o tava de copt mica sau intr-o forma de placinta.
  3. Introduceti tava in frigider si lasati jeleul sa se intareasca cel putin 2 ore.
  4. Taiati in patratele sau sub forma de ursuleti si serviti cu placere de fiecare data cand doriti o recompensa dulce.

Numarul de glucide pentru o portie din reteta de jeleuri pentru diabetici:

  • 2 grame glucide.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Sos pentru salata Caesar pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corecte despre diabet si stil de viata sanatos, abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *