Crackers pentru diabetici
De mult nu am mai prezentat o gustare pentru diabetici, asa ca ne-am gandit ca astazi este momentul ideal. Reteta de crackers pentru diabetici este delicioasa, usor de preparat si sigura pentru echilibrul glicemic.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de crackers pentru diabetici.
CLINICA VIRTUALA
PROGRAMARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro
Timp de preparare: 5 minute.
Timp de gatire: 10 minute.
Timp total: 15 minute.
Numar portii: 6.
Ingredientele necesare pentru reteta de crackers pentru diabetici:
- 200 grame faina de migdale;
- un ou mare;
- un sfert de lingurita de pudra de usturoi;
- sare si piper dupa gust.
PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT
SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro
Modul de preparare pentru reteta de crackers pentru diabetici:
- Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius.
- Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt.
- Puneti toate ingredientele intr-un bol incapator: faina de migdale, oul, pudra de usturoi, sarea si piperul dupa gust.
- Amestecati pana cand obtineti o compozitie omogena. Daca mai este nevoie de lichid pentru ca aluatul sa se poata forma, mai adaugati putina apa.
- Nu framantati prea mult aluatul, el este foarte fraged, iar framantarea intensa il va face si mai fragil.
- Intindeti aluatul format in asa fel incat sa aiba grosimea de 1 cm.
- Taiati aluatul in patratele.
- Asezati patratelele peste hartia de copt. Presarati deasupra condimentele preferate.
- Coaceti in cuptorul preincalzit timp de 17 minute. La jumatatea timpului intoarceti crackers-ii.
Numarul de glucide pentru o portie din reteta de crackers pentru diabetici:
- 5 grame glucide.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Tzatziki pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru informatii corecte si avizate despre diabet si stil de viata sanatos, abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache: