Porridge cu dovleac pentru diabetici

| | | | | |

Toamna ne bate la usa asadar pentru astazi va prezentam o reteta ce contine un ingredient tare indragit mai ales in aceasta perioada. Reteta de porridge cu dovleac pentru diabetici o sa va incante toate simturile si va recomandam sa o incercati.

Avem si alte retete cu dovleac pe blog si va invitam sa le incercati:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de porridge cu dovleac pentru diabetici.

Timp de preparare: 1 minut.

Timp de gatire: 1 minut.

Timp total: 2 minute.

Numar portii: 1.

Ingredientele necesare pentru reteta de porridge cu dovleac pentru diabetici:

  • o lingura faina de cocos;
  • o lingura seminte de in macinate;
  • 60 grame piure de dovleac;
  • 120 ml lapte de migdale sau orice alt lapte;
  • 1/4 lingurita de scortisoara sau amestec de condimente pentru dovleac.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

Solicitari la: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Detalii: AICI.

Modul de preparare pentru reteta de porridge cu dovleac pentru diabetici:

  1. Adaugati toate ingredientele intr-un bol.
  2. Puneti amestecul pe aragaz la temperatura medie si lasati-l pe foc pana cand ajunge la consistenta dorita.
  3. Serviti porridge-ul proaspat de indata ce este gata.
  4. Mai puteti adauga pentru un plus de aroma oricare din urmatoarele ingrediente: indulcitor, seminte de rodie, coaja de la o portocala, orice tip de nuca, orice tip de seminte, putin unt sau o lingurita de smantana, unt de arahide.

Numarul de glucide pentru o portie de porridge cu dovleac pentru diabetici:

  • 5 grame glucide.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Iaurt inghetat cu chia si zmeura pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noaste de Facebook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii despre diabet si stil de viata sanatos abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *