Piure din conopida pentru diabetici

Piure din conopida pentru diabetici

| | | | | |

Pentru astazi o garnitura sanatoasa si anume piure din conopida pentru diabetici. Daca va place conopida este bine sa stiti ca avem nenumarate retete pe blog cu acest ingredient si le puteti accesa dand click pe link-ul de mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de piure din conopida pentru diabetici.

Timp de preparare: 15 minute.

Numar portii: 8.

Ingredientele necesare pentru reteta de piure din conopida pentru diabetici:

  • buchetele de la doua conopide medii;
  • 200 grame crema de branza;
  • 100 ml lapte;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de piure din conopida pentru diabetici:

  1. Puneti apa intr-o oala si aduceti-o la temperatura de fierbere.
  2. Adaugati buchetelele de conopida si gatiti-le timp de 10 minute.
  3. Asezati buchetelele gatite intr-o strecuratoarele si lasati-le sa se scurga bine, eventual presati-le cu un prosop de bucatarie.
  4. Transferati conopida intr-un vas dupa ce ati indepartat excesul de apa si pasati-o bine.
  5. Adaugati crema de branza, laptele si condimentati dupa gust cu sare si piper. Amestecati bine pana la o completa omogenizare.
  6. Serviti piureul din conopida de indata ce este gata.

Numarul de glucide pentru o portie din reteta de piure din conopida pentru diabetici:

  • 10 grame glucide.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Chiftelute din conopida pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE si interventii LIVE, abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *