Tabbouleh cu conopida pentru diabetici

| | | | | | | | |

Pentru azi un preparat libanez extrem de popular atat in tara noastra, cat si in lume: tabbouleh cu conopida pentru diabetici.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de tabbouleh cu conopida pentru diabetici.

Timp de preparare: 15 minute.

Numar portii: 6.

Ingrediente necesare pentru reteta de tabbouleh cu conopida pentru diabetici:

  • 280 grame buchetele de conopida;
  • 160 grame castravete taiat in cubulete;
  • 150 grame rosii cherry taiate in cubulete;
  • 20 grame patrunjel tocat marunt;
  • 20 grame ceapa rosie taiata in cubulete;
  • 10 grame menta taiata subtire.

Pentru dressing:

  • 20 ml ulei de masline;
  • doua linguri zeama de lamaie;
  • un catel de usturoi pisat bine;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de tabbouleth cu conopida pentru diabetici:

  1. Tocati conopida pana cand seamana cu bobul de orez.
  2. Pregatiti dressing-ul amestecand uleiul cu zeama de lamaie si usturoiul pisat. Condimentati cu sare si piper dupa gust.
  3. Adaugati o lingura din dressing intr-o tigaie neaderenta si sotati conopida timp de 5 – 6 minute, apoi lasati-o sa se odihneasa.
  4. Intr-un bol incapator adaugati castravetele taiat in cubulete, rosiile, ceapa rosie, conopida, menta si patrnjelul. Amestecati bine pana la omogenizare.
  5. Distribuiti dressing-ul deasupra preparatului si serviti salata de indata ce este gata.

Numarul de glucide pentru reteta de tabbouleth cu conopida pentru diabetici:

  • 5 grame.

Va invitam sa incercati si reteta de: Salata de conopida pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *