Orez din conopida cu scortisoara

Orez din conopida cu scortisoara

| | | | |

Reteta de orez din conopida cu scortisoara este potrivita pentru micul dejun fie ca suferiti sau nu de diabet zaharat. Va invitam sa incercati aceasta varianta sanatoasa de mic dejun.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de orez din conopida cu scortisoara.

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 10 minute.

Timp total: 15 minute.

Numar portii: 1.

Ingredientele necesare pentru reteta de orez din conopida cu scortisoara:

  • 50 grame orez din conopida;
  • 120 ml lapte de migdale neindulcit;
  • 1/2 lingurita scortisoara;
  • 1/4 lingurita indulcitor;
  • 1/2 lingura unt de arahide;
  • o capsuna feliata.

Modul de preparare pentru reteta de orez din conopida cu scortisoara:

  1. Puneti orezul din conopida intr-o oala, adaugati laptele de migdale neindulcit, scortisoara si indulcitorul.
  2. Aduceti la temperatura de fierbere si amestecati in mod regulat.
  3. Cand a inceput sa fiarba, reduceti focul si lasati sa fiarba pana cand ajunge la consistenta dorita, in general 8 – 10 minute. Nu uitati sa amestecati pentru a evita prinderea orezului.
  4. Cand este gata indepartati orezul de pe foc si transferati-l intr-un bol.
  5. Serviti cu unt de arahide si capsune.

Numarul de glucide pentru reteta de orez din conopida cu scortisoara:

  • 16 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Clatite cu branza cottage.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *