Supa din rosii coapte pentru diabetici

Supa din rosii coapte pentru diabetici

| | | | |

Supele sunt delicioase si se consuma de cele mai multe ori inaintea felului principal. Supa din rosii coapte pentru diabetici este delicioasa si se prepara foarte usor, va invitam sa o incercati.

Mai avem si alte retete de supe delicioase pe site, iata-le mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de supa din rosii coapte pentru diabetici.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Detalii: AICI.

Timp de preparare: 20 minute.

Timp de gatire: 1 ora si 10 minute.

Timp total: 1 ora si 30 de minute.

Numar portii: 4.

Ingredientele necesare pentru reteta de supa din rosii coapte pentru diabetici:

  • 3 kilograme rosii taiate in jumatate;
  • 200 grame busuioc proaspat;
  • doua cepe tocate marunt;
  • 2 ardei kapia taiati in cubulete;
  • 6 catei de usturoi pisati bine;
  • 3 – 4 cani cu apa;
  • dupa gust: sare, piper, otet balsamic.

Pentru crutoane:

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Detalii: AICI

Modul de preparare pentru reteta de supa din rosii coapte pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
  2. Distribuiti jumatatile de rosii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Puneti rosiile cu fata in jos, stropiti-le cu spray de gatit si condimentati-le cu sare si piper dupa gust.
  3. Coaceti rosiile in cuptorul preincalzit timp de 45 de minute.
  4. Intr-o tigaie neaderenta adaugati: ceapa tocata marunt, usturoiul pisat si ardeiul kapia taiat in cubulete. Lasati legumele pe foc pana se inmoaie bine.
  5. Cand rosiile sunt gata, adaugati-le intr-un bol impreuna cu busuiocul proaspat si amestecul de ceapa, usturoi si ardei kapia. Condimentati dupa gust, apoi dati intreaga compozitie prin blender.
  6. Puneti supa crema din nou pe foc si aduceti la temperatura de fierbere. Lasati sa fiarba 15 minute.
  7. Puneti cate o felie de branza pe fiecare felie de paine keto.
  8. Introduceti painea la cuptor pana cand se topeste branza, apoi taiati-o in cubulete.
  9. Serviti supa cu crutoane si putin otet balsamic presarat deasupra.

Numarul de glucide pentru patru portii din reteta de supa din rosii coapte pentru diabetici:

  • 40 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Chili cu fasole si legume pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale avizate si corecte despre diabet si stil de viata sanatos, abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *