Supa de pui cu cocos pentru diabetici

Supa de pui cu cocos pentru diabetici

|

Pentru astazi va propunem supa de pui cu cocos pentru diabetici, una din cele zece propuneri ale noastre pentru cina unui diabetic. Va invitam sa incercati aceasta supa exotica pentru a avea parte de un gust deosebit.

Va propunem sa vizitati si pagina noastra cu retete cu pui: AICI.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de supa de pui cu cocos pentru diabetici.

Timp de preparare: 20 minute.

Timp de gatire: 30 minute.

Timp total: 50 minute.

Numar portii: 6.

Ingredientele necesare pentru reteta de supa de pui cu cocos pentru diabetici:

  • 500 grame piept de pui fara piele si os taiat subtire;
  • o lingura ulei de cocos;
  • o ceapa mica taiata in sferturi;
  • doi catei de usturoi pisati;
  • ghimbir de circa 2 cm decojit si pisat;
  • un zucchini mediu taiat in cubulete;
  • 350 grame dovleac taiat in cubulete;
  • un ardei gras rosu, curatat de samburi si taiat subtire;
  • un ardei iute, curatat de samburi si taiat subtire;
  • 400 ml lapte de cocos;
  • 500 ml apa;
  • zeama de la o lamaie;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de supa de pui cu cocos pentru diabetici:

  1. Condimentati pieptul de pui cu sare si piper.
  2. Puneti uleiul de cocos intr-o oala si incalziti-l la temperatura mare. Adaugati pieptul de pui si caliti-l timp de 4 – 5 minute.
  3. Reduceti focul si adaugati apoi ceapa, usturoiul si ghimbirul. Continuati calirea timp de 2 – 3 minute.
  4. Adaugati zucchini si dovleacul, amestecati pentru omogenizare. Asteptati doua – trei minute apoi adaugati si ardeiul gras rosu, ardeiul iute, laptele de cocos, apa si zeama de lamaie. Amestecati pana la omogenizare.
  5. Aduceti la temperatura de fierbere, apoi reduceti temperatura, acoperiti si lasati supa sa fiarba timp de 20 de minute sau pana cand dovleacul este fiert.
  6. Indepartati de pe foc, condimentati cu sare si piper daca mai este nevoie.
  7. Serviti supa calda sau rece.

Valori nutritionale pentru o portie din reteta de supa de pui cu cocos pentru diabetici:

  • calorii: 277 kcal;
  • glucide: 15 grame;
  • proteine: 20 grame;
  • lipide: 15 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Cupcake cu ghimbir pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Ai un restaurant si doresti sa treci in meniu si valorile nutritionale? Ai un blog culinar si vrei sa treci in detalii si valorile nutritionale? Specialistul nostru te poate ajuta, trimite mail la doctor@retetediabetici.ro si totul se va rezolva!

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos acceseaza canalul de YouTube: Dr. Petrache.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *