Supa crema cu sfecla rosie si morcov copt pentru diabetici
Pentru astazi o supa crema delicioasa si anume supa crema cu sfecla rosie si morcov copt pentru diabetici. Dupa cum probabil stiti deja avem mai multe feluri de supa crema pe site, iata cateva exemple mai jos:
- Supa crema cu spanac si menta;
- Supa crema de ciuperci pentru diabetici;
- Supa crema de dovleac pentru diabetici;
- Supa crema de conopida;
- Supa crema cu broccoli si fistic pentru diabetici;
- Supa crema cu cartofi, praz si branza pentru diabetici;
- Supa crema de pui cu orez.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de supa crema cu sfecla rosie si morcov copt pentru diabetici.
PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT 1 LUNA SAU 6 LUNI
SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro
Detalii: AICI!
Timp de preparare: 20 minute.
Timp de gatire: 1 ora si 10 minute.
Timp total: 1 ora si 30 minute.
Numar portii: 4.
Ingredientele necesare pentru reteta de supa crema cu sfecla rosie si morcov copt pentru diabetici:
- cinci morcovi mari curatati si taiati in rondele;
- 500 grame sfecla rosie curatata de coaja si taiata in cubulete;
- doua frunze de telina apio spalate si feliate;
- o ceapa mare taiata in sferturi;
- condimente dupa gust: scortisoara, ghimbir, nucsoara, sare si piper;
- apa cat sa acopere legumele;
- smantana si chives pentru decor.
PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT PENTRU 1 LUNA SAU 6 LUNI
SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro
Detalii: AICI!
Modul de preparare pentru reteta de supa crema cu sfecla rosie si morcov copt pentru diabetici:
- Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
- Adaugati intr-un bol termorezistent morcovii taiati in rondele, sfecla rosie taiata in cubulete, frunzele de telina apio feliate si ceapa taiata in sferturi.
- Condimentati dupa gust cu: scortisoara, ghimbir, nucsoara, sare si piper.
- Amestecati bine pana la omogenizare, adaugati apa cat sa acoperiti legumele, apoi acoperiti vasul cu un capac si introduceti legumele in cuptorul preincalzit.
- Lasati legumele sa se fiarba timp de o ora sau pana cand sunt gata.
- Scurgeti legumele, pastrand zeama in care au fiert, apoi adaugati-le intr-un blender si mixati-le bine. Daca doriti supa mai subtire folositi-va de apa in care au fiert legumele.
- Serviti supa calda sau rece cu smantana si chives.
Numar de glucide pentru intreaga cantitate de supa crema cu sfecla rosie si morcov copt pentru diabetici:
- 35 grame glucide.
Va invita sa incercati si reteta noastra de: Ceviche cu somon pentru diabetici.
Nu uitati sa dati LIKE paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru informatii corecte si avizate despre diabet si stil de viata sanatos abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache: