Supa crema cu spanac si menta
Pe langa cele 14 retete de supa crema pentru diabetici adaugam si supa crema cu spanac si menta. Spanacul este plin de fier si antioxidanti, iar menta nu face decat sa dea un gust deosebit intregului preparat.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru supa crema cu spanac si menta.
Timp de preparare: 5 minute.
Timp de gatire: 5 minute.
Timp total: 10 minute.
Numar portii: trei.
Ingredientele necesare pentru reteta de supa crema cu spanac si menta pentru diabetici:
- 400 ml supa de pui;
- 400 grame frunze de spanac;
- 4 frunze de menta proaspata;
- 10 ml ulei de masline;
- patru fire de ceapa verde taiate rondele;
- doi catei de usturoi;
- doua lingurite de smantana;
- sare si piper dupa gust.
Modul de preparare pentru reteta de supa crema cu spanac si menta pentru diabetici:
- Caliti ceapa verde taiata rondele impreuna cu usturoiul pisat in uleiul de masline pana cand acestea se inmoaie si capata o culoare aurie.
- Spalati bine frunzele de spanac si adaugati-le peste ceapa si usturoiul calit. Puneti capacul si asteptati putin pana cand frunzele de spanac se inmoaie.
- Adaugati apoi cele 400 ml de supa de pui si amestecati bine.
- Lasati sa fiarba apoi strecurati pastrand zeama in care au fiert ingredientele.
- Cu ajutorul unei supiere adaugati ingredientele preparate intr-un blender.
- Condimentati cu sare si piper, apoi mixati pana la completa omogenizare.
- Adaugati smantana si mixati din nou, apoi daca doriti ca supa crema sa fie mai lichida puteti adauga treptat din supa pastrata la pasul 4.
Numarul de glucide pentru reteta de supa crema cu spanac si menta pentru diabetici:
- 15 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: MilkShake cu ciocolata pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru TUTORIALE gratuite despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: