Supa crema de pui cu orez

Supa crema de pui cu orez

Retete pentru diabetici va propune reteta de supa crema de pui cu orez pentru pranz sau cina. Supa crema de pui cu orez contine 290 kcalorii pe portie si circa 15 grame glucide.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru o portie.

Timp de fierbere: 25 minute.

Timp de preparare: 30 minute.

Ingredientele necesare pentru supa de crema de pui cu orez:

  • un litru supa de pui;
  • 40 grame orez brun;
  • 200 ml iaurt 2% grasime;
  • dupa gust: sare, piper, nucsoara si patrunjel.

Mod de preparare pentru supa crema de pui cu orez:

  1. Fierbeti intreaga cantitate de orez brun in supa de pui.
  2. Condimentati dupa gust cu sare, piper si nucsoara.
  3. Cand orezul s-a fiert se adauga iaurtul cu 2% grasime.
  4. Se asezoneaza cu patrunjelul tocat marunt.

Valoare nutritionala pentru o portie de circa 200 ml:

  • calorii: 290 kcalorii;
  • grasimi: 24 grame;
  • proteine: 7 grame;
  • glucide: 15 grame;
  • fibre: 1 gram.

Incercati si reteta noastra de: Supa crema de cartofi.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru mai multe informatii legate de nutritie si diabet zaharat accesati blogul dedicat: Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Pofta buna!

1 thought on “Supa crema de pui cu orez”

  1. Pingback: Supa de rosii cu busuioc » Retete Diabetici

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *