Aluat de clatite pentru diabetici

Aluat de clatite pentru diabetici

| | | | | | | | |

Va plac clatitele? Daca da, avem astazi o reteta sigura de aluat de clatite pentru diabetici. Clatitele sunt delicioase, insa pentru diabetici ele nu sunt recomandate. Va invitam sa incercati aluatul nostru si veti observa cat de sigur este pentru dumneavoastra.

Mai avem pe blog diverse variante de clatite pe care le puteti incerca. Dati click pe denumirea lor de mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de aluat de clatite pentru diabetici.

Timp de preparare: 3 minute.

Timp de gatire: 5 minute.

Timp total: 8 minute.

Numar portii: 6.

Ingredientele necesare pentru reteta de aluat de clatite pentru diabetici:

  • patru oua intregi;
  • patru albusuri;
  • doua linguri de tarate de psyllium sau o lingura de pudra de psyllium;
  • patru linguri crema de branza.

Ustensile necesare:

  • tigaie antiaderenta de 20 cm.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Detalii: AICI

Modul de preparare pentru reteta de aluat de clatite pentru diabetici:

  1. Mixati toate ingredientele cu ajutorul unui blender: cele patru oua intregi, cele patru albusuri, taratele sau pudra de psyllium si cele patru linguri de crema de branza.
  2. Veti obtine un aluat lichid.
  3. Incalziti o tigaie neaderenta si adaugati aluat in asa fel incat sa acoperiti in strat subtire intreaga suprafata.
  4. Coaceti pe ambele parti pana cand sunt gata.
  5. Procedati la fel si cu restul aluatului.

Numarul de glucide pentru intreaga cantitate de aluat de clatite pentru diabetici:

  • 5 grame glucide.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Prajitura cu morcov pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii actuale despre diabet si stil de viata sanatos, abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *