Chiftelute din conopida pentru diabetici

Chiftelute din conopida pentru diabetici

| | | | | | | | |

Reteta de chiftelute din conopida pentru diabetici se prepara usor si este delicioasa. Va invitam sa o incercati de fiecare data cand aveti ocazia.

Daca va place conopida, blog-ul nostru culinar contine si alte retete pe care le puteti accesa dand click pe denumirea lor de mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de chiftelute din conopida pentru diabetici.

Timp de preparare: 10 minute.

Timp de gatire: 20 minute.

Timp total: 30 minute.

Numar portii: 12.

Ingredientele necesare pentru reteta de chiftelute din conopida pentru diabetici:

  • 450 grame conopida;
  • o legatura de ceapa verde taiata in rondele;
  • doua oua;
  • un sfert de lingurita turmeric;
  • trei catei de usturoi pisati bine;
  • 50 grame cheddar dat pe razatoare;
  • trei linguri de faina de cocos;
  • un sfert de lingurita de praf de copt;
  • sare dupa gust.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Detalii: AICI

Modul de preparare pentru reteta de chiftelute din conopida pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
  2. Introduceti buchetelele de conopida intr-un blender si mixati pana cand obtineti o compozitie asemanatoare orezului.
  3. Introduceti conopida macinata in cuptorul cu microunde pentru doua minute.
  4. Cand este gata, adaugati conopida intr-o fasa din tifon si stoarceti-o bine pentru a elimina excesul de apa.
  5. Dupa ce ati scurs-o bine adaugati conopida intr-un bol alaturi de restul ingredientelor: ceapa verde taiata in rondele, cele doua oua, turmericul, usturoiul, branza cheddar rasa, faina de cocos, praful de copt si sarea dupa gust.
  6. Amestecati bine pana la completa omogenizare.
  7. Formati bilute egale din compozitia pregatita la pasul anterior. Aplatizati-le bine si asezati-le pe rand intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
  8. Coaceti preparatul in cuptorul preincalzit timp de 18 – 20 de minute sau pana cand capata o culoare maronie.

Numarul de glucide pentru intreaga cantitate de chiftelute din conopida pentru diabetici:

  • 5 grame glucide.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Aluat de clatite pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii despre diabet si stil de viata sanatos abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *