Tortilla din conopida pentru diabetici

Tortilla din conopida pentru diabetici

Reteta de astazi, Tortilla din conopida pentru diabetici vine pentru a va oferi o alternativa mult mai sanatoasa atunci cand simtiti nevoia unui preparat ce se realizeaza cu ajutorul tortillei. Mai avem o reteta pentru acest tip de paine pe site si o puteti incerca accesand link-ul de mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de tortilla din conopida pentru diabetici.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

YouTube video

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Timp de preparare: 10 minute.

Timp de gatire: 20 minute.

Timp total: 30 minute.

Numar portii: 6.

Ingredientele necesare pentru reteta de tortilla din conopida pentru diabetici:

  • 600 grame buchetele de conopida;
  • 10 grame pudra de tarate de psyllium;
  • 45 grame parmezan dat prin razatoare;
  • doua oua mari;
  • sare si piper dupa gust.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

YouTube video

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Mod de preparare pentru reteta de tortilla din conopida pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius fara ventilator sau 160 grade Celsius cu ventilator.
  2. Tapetati cu hartie de copt doua tavi pentru cuptor.
  3. Adaugati buchetelele de conopida intr-un blender si amestecati-le pana cand obtineti o compozitie extrem de fina.
  4. Transferati conopida intr-un bol si introduceti bolul in cuptorul cu microunde pentru 5 minute la putere maxima.
  5. Lasati sa se raceasca, apoi transferati conopida intr-un prosop si stoarceti-o bine pentru a indeparta tot excesul de apa.
  6. Adaugati conopida stoarsa intr-un bol alaturi de pudra de tarate de psyllium, parmezanul si cele doua oua. Condimentati dupa gust cu sare si piper.
  7. Amestecati bine ingredientele pana cand obtineti un aluat omogen.
  8. Impartiti aluatul in 6 parti egale si formati 6 tortilla din acestea.
  9. Coaceti tortilla timp de 20 – 25 de minute in cuptorul preincalzit sau pana cand capata o culoare aurie. Intoarceti painea dupa 15 minute de coacere.

Numarul de glucide pentru o tortilla din conopida pentru diabetici:

  • 5 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Quiche cu legume si branza pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corecte si avizate despre diabet zaharat si nutritie abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!