Paine cu in pentru diabetici
Pentru astazi o noua reteta de paine si anume paine cu in pentru diabetici. Va aducem aminte ca in paginile blogului nostru culinar gasiti si retete pentru:
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de paine cu in pentru diabetici.
Timp de preparare: 5 minute.
Timp de gatire: 35 minute.
Timp total: 40 minute.
Numar portii: 8.
Ingredientele necesare pentru reteta de paine cu in pentru diabetici:
- 75 grame faina de cocos;
- 60 grame seminte de in macinate;
- 3 oua mari;
- trei albusuri;
- 5 linguri ulei de masline;
- doua lingurite praf de copt;
- 140 ml apa;
- putina sare.
Modul de preparare pentru reteta de paine cu in pentru diabetici:
- Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
- Amestecati cele trei oua cu cele trei albusuri cu ajutorul unui mixer pana obtineti o compozitie aerata si omogena.
- Adaugati apoi restul ingredientelor treptat: faina de cocos, semintele de in macinate, uleiul de masline, praful de copt, apa si sarea. Amestecati pana obtineti un aluat omogen.
- Lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute inainte de a-i continua procesarea.
- Adaugati painea intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
- Coaceti preparatul in cuptorul incalzit 35 de minute sau pana cand un cutit introdus in centru iese curat.
Numarul de glucide pentru reteta de paine cu in pentru diabetici:
- 15 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Calzone cu branza si cu sunca pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: