Paine cu in pentru diabetici

Paine cu in pentru diabetici

| | | | |

Pentru astazi o noua reteta de paine si anume paine cu in pentru diabetici. Va aducem aminte ca in paginile blogului nostru culinar gasiti si retete pentru:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de paine cu in pentru diabetici.

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 35 minute.

Timp total: 40 minute.

Numar portii: 8.

Ingredientele necesare pentru reteta de paine cu in pentru diabetici:

  • 75 grame faina de cocos;
  • 60 grame seminte de in macinate;
  • 3 oua mari;
  • trei albusuri;
  • 5 linguri ulei de masline;
  • doua lingurite praf de copt;
  • 140 ml apa;
  • putina sare.

Modul de preparare pentru reteta de paine cu in pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
  2. Amestecati cele trei oua cu cele trei albusuri cu ajutorul unui mixer pana obtineti o compozitie aerata si omogena.
  3. Adaugati apoi restul ingredientelor treptat: faina de cocos, semintele de in macinate, uleiul de masline, praful de copt, apa si sarea. Amestecati pana obtineti un aluat omogen.
  4. Lasati aluatul sa se odihneasca 10 minute inainte de a-i continua procesarea.
  5. Adaugati painea intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
  6. Coaceti preparatul in cuptorul incalzit 35 de minute sau pana cand un cutit introdus in centru iese curat.

Numarul de glucide pentru reteta de paine cu in pentru diabetici:

  • 15 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Calzone cu branza si cu sunca pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *