Mousse cu dovleac pentru diabetici
Reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici se prepara usor si este ideala in aceasta perioada de toamna. Va invitam sa o incercati si in mod sigur nu veti regreta.
Daca va plac mousse-urile va recomandam sa incercati si celelalte retete de pe site. Gasiti retetele dand click pe link-urile de mai jos:
- Mousse cu avocado pentru diabetici;
- Mousse cu unt de arahide pentru diabetici;
- Tiramisu pentru diabetici.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici.
Aveti o intrebare medicala si doriti raspuns RAPID? Apasati aici si primiti raspuns in maxim 30 de minute chiar de la Dr. Petrache.
Timp de preparare: 5 minute.
Timp total: 5 minute.
Numar de portii: patru.
Ingredientele necesare pentru reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici:
- 130 grame piure de dovleac;
- 120 grame smantana rece;
- 160 grame frisca;
- trei linguri indulcitor;
- o lingurita extract de vanilie;
- 1/2 lingurita scortisoara;
- 1/4 lingurita ghimbir;
- 1/4 lingurita nucsoara.
PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT
Solicitari la: clinica@diabet-si-nutritie.ro
Detalii: AICI.
Modul de preparare pentru reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici:
- Puneti toate ingredientele, mai putin frisca, intr-un bol. Amestecati-le pana la omogenizare.
- Incorporati cu grija frisca in compozitia preparata anterior. Nu va grabiti pentru a putea pastra textura aerata.
- Distribuiti mousse-ul in patru cupe si serviti-l de indata ce este gata sau daca il doriti mai rece pastrati-l putin la frigider.
Numarul de glucide pentru o portie de mousse cu dovleac pentru diabetici:
- 5 grame glucide.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Negresa cu dovleac pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru informatii corect despre diabet si stil de viata sanatos, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube Dr. Petrache: