Mousse cu dovleac pentru diabetici

Mousse cu dovleac pentru diabetici

| | | | |

Reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici se prepara usor si este ideala in aceasta perioada de toamna. Va invitam sa o incercati si in mod sigur nu veti regreta.

Daca va plac mousse-urile va recomandam sa incercati si celelalte retete de pe site. Gasiti retetele dand click pe link-urile de mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici.

Aveti o intrebare medicala si doriti raspuns RAPID? Apasati aici si primiti raspuns in maxim 30 de minute chiar de la Dr. Petrache.

Timp de preparare: 5 minute.

Timp total: 5 minute.

Numar de portii: patru.

Ingredientele necesare pentru reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici:

  • 130 grame piure de dovleac;
  • 120 grame smantana rece;
  • 160 grame frisca;
  • trei linguri indulcitor;
  • o lingurita extract de vanilie;
  • 1/2 lingurita scortisoara;
  • 1/4 lingurita ghimbir;
  • 1/4 lingurita nucsoara.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

Solicitari la: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Detalii: AICI.

Modul de preparare pentru reteta de mousse cu dovleac pentru diabetici:

  1. Puneti toate ingredientele, mai putin frisca, intr-un bol. Amestecati-le pana la omogenizare.
  2. Incorporati cu grija frisca in compozitia preparata anterior. Nu va grabiti pentru a putea pastra textura aerata.
  3. Distribuiti mousse-ul in patru cupe si serviti-l de indata ce este gata sau daca il doriti mai rece pastrati-l putin la frigider.

Numarul de glucide pentru o portie de mousse cu dovleac pentru diabetici:

  • 5 grame glucide.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Negresa cu dovleac pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corect despre diabet si stil de viata sanatos, va invitam sa va abonati la canalul de YouTube Dr. Petrache:

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *