Varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici

Varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici

| | | | | | |

Pentru astazi un preparat delicios si extrem de sigur pentru echilibrul glicemic: Varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici.

Timp de preparare: 10 minute.

Timp de gatire: 18 minute.

Timp total: 28 minute.

Numar portii: 4.

Ingredientele necesare pentru reteta de varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici:

  • 500 grame varza de Bruxelles curatata si taiata pe jumatate;
  • 15 grame parmezan ras;
  • doua linguri muguri de pin;
  • doua linguri ulei de masline;
  • zeama de la o lamaie;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 210 grade Celsius sau 190 grade Celsius cu ventilator.
  2. Puneti varza de Bruxelles curatata si taiata in jumatate intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Stropiti-o cu ulei de masline, condimentati-o dupa gust cu sare si piper.
  3. Coaceti varza de Bruxelles in cuptorul preincalzit timp de 10 minute sau pana cand devine usor crocanta.
  4. Distribuiti uniform parmezanul si mugurii de pin, apoi reintroduceti tava la cuptor pentru inca 8 minute sau pana cand parmezanul se topeste si mugurii de pin devin aurii.

Numarul de glucide pentru intreaga cantitate din reteta de varza de Bruxelles cu parmezan pentru diabetici:

  • 15 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Tabbouleh cu conopida pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *