Salata de naut cu spanac
Reteta pentru diabetici de salata de naut cu spanac va propune un pranz usor cu doar 35 grame de glucide. Aveti in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si cel mai important valorile nutritionale pentru o portie.
Numar portii: o portie.
Timp pregatire: cincisprezece minute.
Ingrediente necesare pentru salata de naut cu spanac:
- 150 grame spanac;
- 150 grame salata verde;
- un morcov mediu razuit;
- 100 grame rosii cherry, taiate in jumatate;
- ceapa verde tocata marunt;
- 150 grame boabe naut din conserva;
- doua lingurite mix de seminte crude (in, susan. floarea soarelui, dovleac);
- doua lingurite ulei de masline;
- suc de lamaie dupa gust;
- sare si piper;
- 50 grame branza feta sau telemea maruntita.
Modul de preparare pentru salata de naut cu spanac:
Frunzele de salata se alatura celorlalte ingrediente intr-un bol, apoi se stropesc cu sosul preparat din ulei, suc de lamaie, sare si piper.
Valori nutritionale pentru o portie:
- calorii: 512.5 kcal;
- proteine: 25 grame;
- carbohidrati: 35 grame;
- grasimi: 30 grame.
Incercati si reteta noastra de: Bilute cu branza si lamaie.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru plan nutritional personalizat accesati link-ul de mai jos:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos puteti urmari canalul medicului nostru colaborator: Dr. Petrache.
Pentru cele mai noi informatii despre diabet si nutritie, vizitati blogul partener: Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.