Piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza pentru diabetici

Piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza pentru diabetici

| | |

Inca o idee de cina sanatoasa pentru diabetici este prezentata astazi sub denumirea de piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza. Reteta se prepara usor si este bineinteles deliciosa.

Pentru retete cu pui dati click: AICI.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza pentru diabetici.

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 25 minute.

Timp total: 30 minute.

Numar portii: 1.

Ingredientele necesare pentru reteta de piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza pentru diabetici:

  • un piept de pui;
  • 40 grame prosciutto feliat subtire;
  • 40 grame crema de branza;
  • 10 frunze de busuioc proaspete;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza pentru diabetici:

  1. Incalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
  2. Adaugati feliutele de prosciutto peste o folie de aluminiu in asa fel incat marginile sa se suprapuna putin.
  3. Distribuiti crema de branza in mod uniform deasupra feliutelor de prosciutto. Pentru o manevrare mai usoara lasati crema de branza sa stea circa 15 minute la temperatura camerei.
  4. Adaugati frunzele de busuioc deasupra cremei de branza in asa fel incat aceasta sa fie complet acoperita.
  5. Condimentati pieptul de pui dupa gust, apoi inveliti-l cu straturile pregatite anterior.
  6. Coaceti pieptul de pui invelit in prosciutto cu crema de branza in cuptorul preincalzit timp de 25-30 minute.
  7. Cand este gata scoateti pieptul de pui din cuptor si lasati-l sa se odihneasca la temperatura camerei circa cinci minute inainte de a-l felia.
  8. Serviti preparatul cu o salata de varza proaspata.

Valori nutritionale pentru o portie de piept de pui invelit in prosciutto cu crema de branza pentru diabetici:

  • calorii: 311 kcal;
  • glucide: 3 grame;
  • proteine: 40 grame;
  • lipide: 15 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Cotlet de porc in sos de rosii pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Ai un restaurant si doresti sa treci in meniu si valorile nutritionale? Ai un blog culinar si vrei sa treci in detalii si valorile nutritionale? Specialistul nostru te poate ajuta, trimite mail la doctor@retetediabetici.ro si totul se va rezolva!

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube: Dr. Petrache.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *