Friptura de miel marinata
Cand ne gandim la miel, ne gandim la Paste, iar reteta de friptura de miel marinata pentru diabetici vine sa va diversifice un meniu deja cunoscut.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de friptura de miel marinata pentru diabetici.
Timp de preparare: 15 minute.
Timp de gatire: 4 ore.
Timp total: 4 ore si 15 minute.
Numar portii: 1.
Ingredientele necesare pentru reteta de friptura de miel marinata pentru diabetici:
- 2 kg cotlete de miel;
- 200 ml iaurt grecesc;
- 60 ml ulei de masline extravirgin;
- zeama si coaja de la o lamaie;
- doi catei de usturoi pisati bine;
- condimente dupa gust: menta, oregano, rozmarin, turmeric, coriandru, sare si piper.
Modul de preparare pentru reteta de friptura de miel marinata pentru diabetici:
- Intr-un vas de sticla adaugati iaurtul grecesc. Amestecati-l treptat cu uleiul de masline pana obtineti o compozitie omogena.
- Continuati cu usturoiul pisat bine, zeama de lamaie, coaja de lamaie si condimentele dupa gust.
- Puneti cotletele de miel intr-o punga de plastic sau un recipient pentru marinare. Distribuiti peste cotlete uniform compozitia pentru marinare preparata anterior.
- Introduceti carnea acoperita in frigider pentru patru ore sau cel mai bine 24 de ore.
- Inainte de a introduce friptura in cuptor stergeti cotletele de compozitia pentru marinare in exces.
- Gatiti mielul in cuptorul preincalzit si serviti-l cald alaturi de salata preferata.
Numaru de glucide pentru reteta de friptura de miel marinata pentru diabetici:
- 15 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Salata de ou pentru diabetici.
Pentru a fi la curent cu cele mai noi si interesante retete accesati si dati like paginii de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: