Friptura de miel pentru Paste

Friptura de miel pentru Paste

| | | | | |

Sarbatorile Pascale se apropie tocmai de aceea va prezentam o reteta clasica de friptura de miel pentru Paste.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de friptura de miel pentru Paste.

Timp de preparare: 25 minute.

Timp de gatire: 90 minute.

Numar portii: 8.

Ingredientele necesare pentru reteta de friptura de miel pentru Paste:

  • 1 kg pulpa de miel taiata in cubulete;
  • trei cani supa de pui;
  • doi morcovi mari taiati rondele subtiri;
  • doua fire praz, doar partea alba;
  • trei cartofi curatati si feliati subtire;
  • o ceapa tocata marunt;
  • o lingura ulei de masline;
  • condimente dupa gust: sare, piper, rozmarin, cimbru.

Modul de preparare pentru reteta de friptura de miel pentru Paste:

  1. Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
  2. Intr-o oala incalziti uleiul de masline, adaugati ceapa tocata marunt si cubuletele de miel. Sotati pana cand mielul nu mai este roz.
  3. Adaugati treptat supa de pui si amestecati. Aduceti la temperatura de fierbere, apoi adaugati morcovul, prazul si condimentati dupa gust.
  4. Lasati sa fiarba 10 minute, apoi transferati preparatul intr-un vas dreptunghiular. Nivelati.
  5. Adaugati deasupra cartofii taiati in feliute subtiri. Condimentati dupa gust.
  6. Intrduceti preparatul la cuptor si lasati-l timp de o ora, chiar o ora si jumatate sau pana cand cartofii sunt aurii, iar carnea este moale.
  7. Cand este gata presarati deasupra putin patrunjel tocat.

Numarul de glucide pentru o portie din friptura de miel pentru Paste:

  • 35 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Supa crema cu menta si spanac.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook pentru a fi la curent cu cele mai noi si sanatoase retete: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *