Ciocolata cu lapte pentru diabetici

Ciocolata cu lapte pentru diabetici

| |

Avem pe blog deja o reteta de ciocolata alba care a avut mare succes, in concluzie ne-am gandit sa va prezentam si o reteta de ciocolata cu lapte pentru diabetici.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de ciocolata cu lapte pentru diabetici.

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 5 minute.

Timp de racire: 10 minute.

Timp total: 20 minute.

Numar portii: sase.

Ingredientele necesare pentru reteta de ciocolata cu lapte pentru diabetici:

  • 40 grame unt de cacao;
  • 60 grame smantana;
  • o lingura si jumatate de cacao;
  • o lingura indulcitor pudra.

Modul de preparare pentru reteta de ciocolata cu lapte pentru diabetici:

  1. Incalziti smantana intr-o oala pana cand incepe sa fiarba. Reduceti temperatura si amestecati pentru ca smantana sa nu se arda.
  2. Gatiti smantana pana cand si-a redus la jumatate cantitatea, este groasa si are o culoare galbuie, apoi puneti-o sa se odihneasca intr-un bol.
  3. Topiti untul de cacao, apoi adaugati cacaua pudra si indulcitorul.
  4. Atunci cand smantana si amestecul de cacao au ajuns la aceiasi temperatura, amestecati-le bine.
  5. Turnati amestecul obtinut intr-o forma de silicon pentru ciocolata si lasati la frigider pana cand se intareste.

Valori nutritionale pentru reteta de ciocolata cu lapte pentru diabetici:

  • calorii: 120.1 kcal;
  • glucide: 2 grame;
  • proteine: 1 gram;
  • lipide: 12 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Cheesecake cu ciocolata pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube: Dr. Petrache.

Avem un blog partener pe care va invitam sa il vizitati: Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *