Bezele pentru diabetici
Astazi avem bezele pentru diabetici, da, ati citit bine, bezele pentru diabetici. Odata ce le-ati incercat in mod sigur le veti indragi, asa cum suntem siguri ca ati facut cu toate retetele noastre.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de bezele pentru diabetici.
Timp de preparare: 10 minute.
Timp de gatire: 2 ore.
Timp total: 2 ore si 10 minute.
Cantitate: 70 portii.
Ingredientele necesare pentru reteta de bezele pentru diabetici:
- doua albusuri;
- 40 grame de inulina;
- 30 grame indulcitor pudra;
- 1/2 lingurita esenta de vanilie.
Modul de preparare pentru reteta de bezele pentru diabetici:
- Preincalziti cuptorul la 110 grade Celsius.
- Adaugati intr-un bol curat albusurile. Bateti-le bine cu ajutorul unui mixer, nu va grabiti, cresteti viteza mixerului treptat pana cand obtineti o compozitie alba, aerata si ferma.
- Intr-un bol separat amestecati inulina cu indulcitorul pudra, apoi adaugati treptat amestecul peste compozitia de albus preparata anterior.
- La final adaugati esenta de vanilie si amestecati pana la omogenizare.
- Tapetati o tava cu hartie de copt si adaugati rand pe rand bezelele. Lasati un spatiu de doua degete intre ele.
- Coaceti bezelele in cuptorul preincalzit pe raftul de jos timp de 15 minute, apoi reduceti temperatura la 90 de grade si continuati coacerea pentru inca 45 de minute.
- Dupa ce sunt gata, opriti cuptorul si lasati bezelele in cuptor pentru inca cel putin o ora.
Glucide totale pentru reteta de bezele pentru diabetici:
- 1 gram.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Budinca cu seminte de chia si ciocolata.
Nu uiati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:
Am sa incerc .Multumesc pentru sfat.Multa sanatate si sarbatori binecuvintate!