Rulada de pui cu ricotta pentru diabetici

Rulada de pui cu ricotta pentru diabetici

| | | | |

Pentru astazi un fel principal delicios si chiar daca suna complex, usor de preparat. Rulada de pui cu ricotta pentru diabetici va este prezentata in cele ce urmeaza.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de rulada de pui cu ricotta pentru diabetici.

Timp de preparare: 15 minute.

Timp de gatire: 30 minute.

Timp de odihna: 5 minute.

Timp total: 50 minute.

Numar portii: 4.

Ingredientele necesare pentru reteta de rulada de pui cu ricotta pentru diabetici:

  • 4 bucati piept de pui (circa 200 de grame);
  • 200 grame branza ricotta;
  • 180 grame firimituri de paine pentru diabetici;
  • 4 felii subtiri de prosciutto;
  • trei linguri de zeama de lamaie proaspat stoarsa;
  • trei linguri de unt topit;
  • dupa gust: salvie, patrunjel, sare si piper.

Modul de preparare pentru reteta de rulada de pui cu ricotta pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius.
  2. Bateti pieptul de pui in asa fel incat sa il puteti rula. Va trebui sa obtineti patru rulade de pui.
  3. Intr-un bol separat amestecati branza ricotta cu salvia, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust.
  4. In alt bol amestecati zeama de lamaie cu untul topit, iar in alt bol adaugati firimiturile de paine pentru diabetici.
  5. Luati rand pe rand fiecare piept de pui batut anterior si treceti-l prin amestecul de zeama de lamaie cu unt topit, apoi prin firimiturile de paine pentru diabetici.
  6. Asezati fiecare piept de pui pe o farfurie curata si puneti deasupra fiecaruia cate o felie de prosciutto.
  7. Deasupra prosciutto adaugati amestecul de branza, salvie, patrunjel, sare si piper. Distribuiti branza uniform.
  8. Rulati fiecare piept de pui si asezati-l in vasul pregatit pentru coacere.
  9. Coaceti ruladele de pui in cuptorul preincalzit sau pana cand temperatura interna atinge 165 de grade Celsius.
  10. Cand sunt gata lasati-le sa se odihneasca 5 minute la temperatura camerei.

Numarul de glucide pentru o portie de rulada de pui cu ricotta pentru diabetici:

  • 15 grame.

Va invitam sa incercati si: 7 retete de fursecuri pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *