Quiche pentru diabetici

Quiche pentru diabetici

| | | | | |

Pentru astazi o reteta de quiche pentru diabetici isi propune sa va ajute in diversificarea meniului zilnic. Va invitam sa o incercati si va asiguram ca nu veti regreta.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de quiche pentru diabetici.

Timp de preparare: 10 minute.

Timp de gatire: 45 minute.

Timp de racire: 30 minute.

Timp total: 1 ora si 25 de minute.

Numar portii: 6.

Ingredientele necesare pentru reteta de quiche pentru diabetici:

  • 6 oua mari;
  • 350 ml lapte;
  • 150 grame branza rasa;
  • o ceapa rosie;
  • o legatura de ceapa verde;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de quiche pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 190 grade Celsius.
  2. Tapetati cu hartie de copt o tava de tarta de circa 23 cm diametru.
  3. Tocati marunt ceapa rosie si ceapa verde.
  4. Bateti bine ouale cu putina sare, apoi adaugati treptat laptele si amestecati pana la completa omogenizare.
  5. Adaugati in amestecul de oua si lapte, branza rasa, ceapa rosie tocata marunt si ceapa verde. Condimentati dupa gust si amestecati pana la omogenizare.
  6. Turnati compozitia formata in tava pentru tarta tapetata anterior si introduceti preparatul in cuptorul incins.
  7. Coaceti preparatul timp de 45 – 50 de minute.
  8. Cand este gata scoateti-l din cuptor si lasati-l sa se raceasca circa 30 de minute inainte de a-l taia in portii egale.

Numarul de glucide pentru o portie din reteta de quiche pentru diabetici:

  • 10 grame.

Va invitam sa incercati si: Zece retete de paine pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *