Pui cu mustar pentru diabetici

Pui cu mustar pentru diabetici

| |

Reteta de pui cu mustar pentru diabetici este usor de preparat si va este recomandata, fiind sigura pentru glicemie. Va invitam sa o preparati si sa ne impartasiti experienta dumneavoastra. Gasiti si alte retete cu pui pentru diabetici: AICI.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de pui cu mustar pentru diabetici.

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 20 minute.

Timp total: 25 minute.

Numar de portii: 4.

Ingredientele necesare pentru reteta de pui cu mustar pentru diabetici:

  • 450 grame muschiulet de pui;
  • 140 grame mustar;
  • trei linguri zeama de lamaie;
  • un catel de usturoi pisat;
  • paprika, piper, sare, tarhon dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de pui cu mustar pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 220 grade Celsius.
  2. Adaugati intr-un bol mustarul, zeama de lamaie, usturoiul pisat, paprika, piperul, sarea si tarhonul tocat marunt. Amestecati pana obtineti o compozitie omogena.
  3. Adaugati rand pe rand muschiuletii de pui in sosul de mustar pregatit anterior si tavaliti-i bine prin acesta, in asa fel incat sa fie toti muschiuletii complet acoperiti de sos.
  4. Adaugati muschiuletii intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Acoperiti tava si coaceti puiul in cuptorul preincalzit timp de 15 – 20 de minute.
  5. Serviti-l alaturi de salata preferata.

Valori nutritionale pentru o portie din reteta de pui cu mustar pentru diabetici:

  • calorii: 188 kcal;
  • glucide: 5 grame;
  • proteine: 30 grame;
  • lipide: 5 grame.

Va invitam sa incercati si cele: Prajitura cu migdale pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *