Pui cu ciuperci pentru diabetici
Inca o reteta de pui vede lumina blog-ului astazi si anume reteta de pui cu ciuperci pentru diabetici. Noi am incercat-o si este delicioasa, va invitam si pe voi sa faceti la fel. Vreti mai multe retete cu pui pentru diabetici? Apasati: AICI.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de pui cu ciuperci pentru diabetici.
Timp de preparare: 10 minute.
Timp de gatire: 25 minute.
Timp total: 35 minute.
Numar de portii: 4.
Ingredientele necesare pentru reteta de pui cu ciuperci pentru diabetici:
- 700 grame piept de pui;
- doua lingurite condimente italiene;
- doua linguri ulei de masline;
- doi catei de usturoi pisati;
- 250 grame ciuperci feliate;
- 300 grame varza;
- 150 ml apa;
- zeama de la o lamaie;
- sare si piper dupa gust.
Modul de preparare pentru reteta de pui cu ciuperci pentru diabetici:
- Condimentati pieptul de pui cu condimentele italiene, sarea si piperul.
- Incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si gatiti pieptul de pui la temperatura crescuta cate 5 – 7 minute pe fiecare parte.
- Adaugati usturoiul pisat bine si ciupercile feliate in tigaie si amestecati.
- Continuati cu varza si apa, dati focul mai incet si continuati sa gatiti timp de 10 minute, amestecand din cand in cand.
- Optional puteti adauga cateva felii de lamaie in tigaie pentru un plus de savoare.
- Cand preparatul este gata, indepartati-l de pe foc si adaugati zeama de lamaie, condimentati cu sare si piper dupa gust.
Valorile nutritionale pentru o portie din reteta de pui cu ciuperci pentru diabetici:
- calorii: 355 kcal;
- glucide: 15 grame;
- proteine: 50 grame;
- lipide: 10 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Pui cu conopida pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: