Inghetata cu avocado si ciocolata pentru diabetici
Inghetata cu avocado si ciocolata pentru diabetici este delicioasa si exotica. Vara ne bate la usa asa ca o inghetata delicioasa si sigura este tot ce va recomandam.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de inghetata cu avocado si ciocolata pentru diabetici.
Timp de preparare: 3 minute.
Timp de racire: 4 ore.
Timp total: 4 ore si 3 minute.
Numar portii: cinci.
Ingrediente necesare pentru reteta de inghetata cu avocado si ciocolata pentru diabetici:
- doi avocado copti decojiti si fara samburi;
- 40 grame cacao;
- 175 ml smantana;
- 60 grame indulcitor;
- fulgi de cacao.
Modul de preparare pentru reteta de inghetata cu avocado si ciocolata pentru diabetici:
- Amestecati toate ingredientele cu ajutorul unui blender pana cand obtineti o compozitie omogena.
- Verificati gradul de indulcire si mai adaugati indulcitor daca este nevoie.
- Adaugati si fulgii de cacao, apoi amestecati din nou.
- Puneti compozitia intr-o forma si lasati-o la congelator timp de 4, chiar 6 ore.
- Daca o lasati in congelator peste noapte, va trebui sa o lasati 20 de minute la temperatura camerei inainte sa o puteti servi.
Valori nutritionale pentru inghetata cu avocado si ciocolata pentru diabetici:
- calorii: 350.5 kcal;
- glucide: 15 grame;
- proteine: 5 grame;
- lipide: 30 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra: Gogosi cu ciocolata fara zahar si gluten.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube: Dr. Petrache.
Avem un blog partener pe care va invitam sa il vizitati: Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.