Crackers cu in pentru diabetici

Crackers cu in pentru diabetici

| | | | |

Inca o reteta potrivita pentru o gustare sanatoasa si anume reteta de crackers cu in pentru diabetici. Mai avem o reteta de acest gen pe blog si o puteti incerca dand click pe link-ul de mai jos:

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de crackers cu in pentru diabetici.

CLINICA VIRTUALA

PROGRAMARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 25 minute.

Timp total: 30 minute.

Numar portii: 8.

Numar glucide pentru intreaga cantitate de crackers cu in pentru diabetici: 10 grame.

Ingredientele necesare pentru reteta de crackers cu in pentru diabetici:

  • 120 grame faina de in;
  • o lingurita ulei de masline extravirgin;
  • 80 ml apa;
  • sare si piper dupa gust.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritional.ro

Modul de preparare pentru reteta de crackers cu in pentru diabetici:

  1. Amestecati toate ingredientele intr-un bol: faina de in, uleiul, apa, sarea si piperul dupa gust.
  2. Lasati compozitia sa se odihneasca pentru cateva minute, apoi formati o bila. Daca aluatul este lipicios ungeti-va mainile cu putin ulei.
  3. Intindeti aluatul pana are grosimea uniforma de 3 mm, incercati sa obtineti o forma dreptunghiulara pentru a putea forma mai usor crackers-ii.
  4. Taiati aluatul in dreptunghiuri cu ajutorul unui cutit pentru pizza, apoi distribuiti biscuitii intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
  5. Coaceti biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de 22 – 25 minute sau pana cand capata o culoare aurie uniforma.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Covrigi fragezi pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corecte si avizate despre diabet si stil de viata sanatos va invitam sa va abonati la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *