Crackers cu in pentru diabetici
Inca o reteta potrivita pentru o gustare sanatoasa si anume reteta de crackers cu in pentru diabetici. Mai avem o reteta de acest gen pe blog si o puteti incerca dand click pe link-ul de mai jos:
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de crackers cu in pentru diabetici.
CLINICA VIRTUALA
PROGRAMARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro
Timp de preparare: 5 minute.
Timp de gatire: 25 minute.
Timp total: 30 minute.
Numar portii: 8.
Numar glucide pentru intreaga cantitate de crackers cu in pentru diabetici: 10 grame.
Ingredientele necesare pentru reteta de crackers cu in pentru diabetici:
- 120 grame faina de in;
- o lingurita ulei de masline extravirgin;
- 80 ml apa;
- sare si piper dupa gust.
PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT
SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritional.ro
Modul de preparare pentru reteta de crackers cu in pentru diabetici:
- Amestecati toate ingredientele intr-un bol: faina de in, uleiul, apa, sarea si piperul dupa gust.
- Lasati compozitia sa se odihneasca pentru cateva minute, apoi formati o bila. Daca aluatul este lipicios ungeti-va mainile cu putin ulei.
- Intindeti aluatul pana are grosimea uniforma de 3 mm, incercati sa obtineti o forma dreptunghiulara pentru a putea forma mai usor crackers-ii.
- Taiati aluatul in dreptunghiuri cu ajutorul unui cutit pentru pizza, apoi distribuiti biscuitii intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt.
- Coaceti biscuitii in cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius timp de 22 – 25 minute sau pana cand capata o culoare aurie uniforma.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Covrigi fragezi pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru informatii corecte si avizate despre diabet si stil de viata sanatos va invitam sa va abonati la canalul de YouTube Dr. Petrache: