Briose din ou pentru micul dejun

Briose din ou pentru micul dejun

|

Reteta de astazi este pentru micul dejun si poarta denumirea de briose din ou. Veti descoperi o reteta usoara si sigura pentru diabetici, la care veti apela de fiecare data cand este nevoie.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de briose din ou pentru micul dejun.

Timp de preparare: intre 10 si 15 minute.

Timp de coacere: intre 12 si 14 minute.

Numar portii: 12 minute.

Ingredientele necesare pentru reteta de briose din ou pentru micul dejun:

  • o cana si jumatate de cartof dulce dat prin razatoarea mare;
  • o cana branza cheddar data prin razatoarea mare;
  • zece oua mari;
  • un sfert de cana de sana;
  • sare si piper dupa gust.

Modul de preparare pentru reteta de briose din ou pentru micul dejun:

  1. Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius si pregatiti raftul din mijloc.
  2. Tapetati o tava de briose cu hartie de copt.
  3. Impartiti in mod egal pentru fiecare briosa cartoful dulce si branza cheddar date prin razatoarea mare.
  4. Puneti intr-un bol ouale, sana si condimentati dupa gust cu sare si piper. Amestecati bine pana la omogenizare.
  5. Adaugati compozitia rezultata in tava de briose ocupand circa jumatate, chiar trei sferturi din fiecare forma.
  6. Coaceti in cuptorul preincalzit pana cand oul este gata, circa 12 – 14 minute.
  7. Lasati briosele sa se raceasca la temperatura camerei timp de 2 – 3 minute.
  8. Serviti briosele caldute cu legume la micul dejun.

Valori nutritionale pentru reteta de briose din ou pentru micul dejun:

  • calorii: 265.5 kcal;
  • glucide: 6 grame;
  • proteine: 15 grame;
  • grasimi: 20 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra: Prajitura cu avocado si ciocolata pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache.

Pentru informatii detaliate si corecte despre diabet si nutritie accesati blogul nostru partener: Diabet zaharat, nutritie si boli metabolice.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *