Fursecuri cu unt pentru diabetici
Pentru astazi va prezentam reteta de fursecuri cu unt pentru diabetici. Va amintim ca avem o intreaga colectie de fursecuri pe site-ul nostru:
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de fursecuri cu unt pentru diabetici.
Timp de preparare: 10 minute.
Timp de gatire: 12 minute.
Timp total: 22 minute.
Numar fursecuri: 24.
Ingredientele necesare pentru reteta de fursecuri cu unt pentru diabetici:
- 200 grame faina de migdale;
- 170 grame unt la temperatura camerei;
- 60 grame indulcitor pudra;
- un galbenus;
- doua lingurite esenta de vanilie.
Modul de preparare pentru reteta de fursecuri cu unt pentru diabetici:
- Preincalziti cuptorul la 160 grade Celsius cu ventilator sau 180 grade Celsius fara ventilator.
- Amestecati pana la omogenizare cu ajutorul unui mixer electric: untul, galbenusul, esenta de vanilie si indulcitorul.
- Adaugati in compozitia preparata anterior faina de migdale. Amestecati pana la omogenizare, gustati si mai adaugati indulcitor daca este nevoie.
- Adaugati compozitia intru pos si distribuiti-o in mod egal intr-o tava de cuptor tapetata cu hartie de copt. Lasati putin spatiu intre fursecuri, nu le faceti prea subtiri pentru ca vor fi prea fragile si se vor rupe.
- Coaceti fursecurile in cuptorul preincalzit timp de 10 – 15 minute.
- Lasati-le sa se raceasca complet atunci cand sunt gata. Ele sunt extrem de fragile cat sunt calde si devin crocante cand se racesc.
Numarul de glucide pentru intreaga reteta de fursecuri cu unt pentru diabetici:
- 5 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Tiramisu pentru diabetici.
Pentru a fi la curent cu cele mai noi si delicioase retete, dati Like si Follow paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale gratuite despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: