CheeseCake cu mure pentru diabetici

CheeseCake cu mure pentru diabetici

Reteta de cheesecake cu mure pentru diabetici este delicioasa si extrem de apetisanta. Va invitam sa o incercati si veti descoperi un desert sigur cu aer de sarbatoare.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de cheesecake cu mure pentru diabetici.

Timp de preparare: 20 minute.

Timp de racire: 4 ore.

Timp total: patru ore si 20 de minute.

Numar portii: 12.

Ingredientele necesare pentru reteta de cheesecake cu mure pentru diabetici:

Pentru baza:

  • 200 grame faina de migdale;
  • 50 grame unt topit;
  • doua linguri indulcitor pudra;
  • o lingurita esenta de vanilie.

Pentru umplutura:

  • 450 grame crema de branza;
  • 240 grame smantana;
  • 300 grame mure;
  • un pliculet de gelatina;
  • doua linguri zeama de lamaie;
  • coaja rasa de la o lamaie;
  • sase linguri indulcitor pudra.

Modul de preparare pentru reteta de cheesecake cu mure pentru diabetici:

  1. Tapetati cu hartie de copt o forma rotunda de circa 20 cm diametru, cu marginile detasabile.
  2. Amestecati ingredientele pentru baza: faina de migdale, untul topit, indulcitorul pudra si esenta de vanilie. Mixati bine pana la omogenizare.
  3. Adaugati baza pe fundul tavii si distribuiti-o in mod uniform pe toata suprafata cu ajutorul mainilor.
  4. Bateti smantana pana cand devine ferma, apoi lasati-o sa se odihneasca.
  5. Pasati murele cu un blender vertical pana cand obtineti o compozitie omogena.
  6. Amestecati crema de branza, sucul de lamaie, coaja de lamaie si indulcitorul pudra pana cand obtineti o compozitie omogena.
  7. Dizolvati gelatina asa cum aveti indicatiile pe plic, apoi turnati-o peste piureul de mure si amestecati bine.
  8. Mixati piureul de mure cu crema de branza si la final incorporati treptat smantana batuta bine.
  9. Adaugati umplutura peste baza, nivelati-o cu ajutorul unei spatule si introduceti-o la frigider.
  10. Raciti prajitura 4 ore sau mai bine peste noapte inainte de a o servi.
  11. Decorati cu mure.

Valori nutritionale pentru reteta de cheesecake cu mure pentru diabetici:

  • calorii: 396 kcal.
  • glucide: 10 grame;
  • proteine: 10 grame;
  • lipide: 35 grame.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Gogosi cu mere pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUTE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

2 thoughts on “CheeseCake cu mure pentru diabetici”

  1. Pingback: Otetul de mere ajuta in diabet? - Dr. Daniela Petrache

  2. Pingback: Salata Cobb Pentru Diabetici » Retete Diabetici

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!