CheeseCake cu capsune pentru diabetici

CheeseCake cu capsune pentru diabetici

| | | |

O noua reteta de desert fara zahar reprezinta propunerea noastra de astazi. Reteta de cheesecake cu capsune pentru diabetici va este prezentata in cele ce urmeaza.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de cheesecake cu capsune pentru diabetici.

Timp de preparare: 20 minute.

Timp de racire: 4 ore.

Timp total: 4 ore si 20 de minute.

Numar felii: 12.

Echipament necesar: forma rotunda cu lateralele detasabile si diametrul de 20 cm.

Ingredientele necesare pentru reteta de cheesecake cu capsune pentru diabetici:

Pentru crusta:

  • 200 grame faina de migdale;
  • 50 grame unt nesarat;
  • trei linguri indulcitor;
  • o lingurita esenta de vanilie.

Pentru umplutura:

  • 450 grame crema de branza;
  • 250 grame smantana;
  • 300 grame caspune taiate marunt;
  • un pliculet de gelatina;
  • doua linguri zeama de lamaie;
  • coaja rasa de la o lamaie;
  • sase linguri indulcitor;
  • optional pentru decor capsune si frunze de menta.

Modul de preparare pentru reteta de cheesecake cu capsune pentru diabetici:

  1. Tapetati fundul formei cu hartie de copt.
  2. Preparati crusta: Amestecati faina de migdale cu untul nesarat moale, indulcitorul si esenta de vanilie.
  3. Adaugati crusta in forma rotunda, nivelati-o cu ajutorul mainilor, in asa fel incat sa aiba aceiasi grosime pe intreaga suprafata a tavii.
  4. Bateti smantana pana cand este aerata si ferma. Lasati-o sa se odihneasca.
  5. Mixati capsunele pana la omogenizare. Lasati-le sa se odihneasca.
  6. Amestecati crema de branza cu zeama de lamaie, coaja de lamaie si indulcitorul pana obtineti o compozitie uniforma.
  7. Dizolvati gelatina urmand instructiunile de pe plic, apoi amestecati-o cu piureul de capsune.
  8. Adaugati piureul de capsune si gelatina in amestecul de crema de branza, zeama de lamaie, coaja de lamaie si indulcitor. Amestecati pana la omogenizare.
  9. La final incorporati si smantana bine batuta. Amestecati usor pentru a nu distruge structura aerata a smantanii batute.
  10. Adaugati compozitia peste crusta preparata la pasul doi si nivelati cu ajutorul unei spatule, in asa fel incat prajitura sa aiba inaltime egala pe intreaga suprafata.
  11. Introduceti in frigider si lasati sa se raceasca timp de 4 ore sau cel mai bine peste noapte.

Numarul de glucide pentru o felie de cheesecake cu capsune pentru diabetici:

  • 7 grame.

Va invitam sa lecturati si articolul nostru: Crema de zahar ars pentru diabetici.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi retete dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *