Briose cu ou si curcan pentru diabetici
Reteta de briose cu ou si curcan pentru diabetici reprezinta una din ideile noastre de mic dejun pentru diabetici. Va recomandam sa o incercati si in mod sigur o veti pastra in cutiuta cu retete sigure pentru diabetici.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru reteta de briose cu ou si curcan pentru diabetici.
Timp de preparare: 10 minute.
Timp de gatire: 25 minute.
Timp total: 35 minute.
Numar portii: 12.
Ingredientele necesare pentru reteta de briose cu ou si curcan pentru diabetici:
- 12 felii subtiri de sunca de curcan;
- 500 grame albus;
- trei oua mici;
- 70 grame carnat de curcan;
- 70 grame ardei gras;
- 55 grame spanac baby;
- 1 ceapa medie;
- usturoi, jalapeno, sare si piper dupa gust.
Modul de preparare pentru reteta de briose cu ou si curcan pentru diabetici:
- Incalziti cuptorul la 180 grade Celsius.
- Pregatiti o tava pentru briose, apoi adaugati feliile de sunca in tava, tapetand cu ele peretii brioselor.
- Tocati marunt ceapa, usturoiul si jalapeno, apoi caliti-le intr-o tigaie neaderenta.
- Adaugati in fiecare forma de briosa putin spanac, iar deasupra lui distribuiti in mod egal ceapa, usturoiul si jalapeno calit.
- Tocati marunt carnatul de curcan si ardeiul gras, apoi distribuiti compozitia egal pentru fiecare briosa.
- Intr-un bol separat amestecati albusurile cu ouale intregi. Condimentati cu sare si piper dupa gust, apoi bateti-le bine.
- Adaugati compozitia de ou peste briose in mod egal.
- Coaceti preparatul in cuptorul preincalzit timp de 25 de minute.
Glucide pentru o portie din reteta de briose cu ou si curcan pentru diabetici:
- 3.1 grame.
Va invitam sa incercati si: Retete cu pui pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: