Bomboane cu ciocolata pentru diabetici
Asa este ca nu ati mai mancat bomboane de foarte mult timp? Astazi va propunem reteta de bomboane cu ciocolata pentru diabetici tocmai pentru a va satisface aceasta pofta pe care v-ati infranat-o de ceva vreme.
Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de bomboane cu ciocolata pentru diabetici.
Timp de preparare: 15 minute.
Timp de congelare: 10 minute.
Timp total: 25 minute.
Numar portii: 12.
Ingredientele necesare pentru reteta de bomboane cu ciocolata pentru diabetici:
- 20 grame cacao;
- cinci linguri unt de arahide;
- sase linguri seminte de canepa;
- 100 grame ulei de cocos nerafinat;
- doua linguri smantana;
- o lingurita esenta de vanilie;
- doua linguri indulcitor.
Modul de preparare pentru reteta de bomboane cu ciocolata pentru diabetici:
- Amestecati cele 20 de grame de cacao cu untul de arahide si semintele de canepa.
- Adaugati uleiul de cocos nerafinat la temperatura camerei si amestecati bine pana cand obtineti o pasta omogena.
- Continuati cu smantana, vanilia si indulcitorul pana cand sunt si acestea bine incorporate.
- Formati bilute din amestecul preparat. Trebuie sa va iasa doisprezece bilute.
- Daca pasta este prea moale pentru a fi formata in bilute, puneti-o in frigider pentru circa 30 de minute.
- Daca va plac fulgii de cocos, treceti bomboanele prin fulgi de cocos, apoi asezati-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.
- Introduceti-le pentru 10 minute in congelator sau pentru 30 de minute in frigider inainte de a le servi.
- Pastrati bomboanele la rece in frigider sau in congelator.
Numarul de glucide pentru o portie din reteta de bomboane cu ciocolata pentru diabetici:
- 4 grame.
Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Fursecuri cu unt de arahide pentru diabetici.
Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.
Pentru Dr. Petrache accesati:
Pentru tutoriale GRATUITE despre diabet si stil de viata sanatos accesati canalul de YouTube Dr. Petrache: