Macarons pentru diabetici

Macarons pentru diabetici

| | | | |

Pentru astazi reteta de macarons pentru diabetici ridica stacheta deserturilor la un alt nivel. Macarons reprezinta un desert delicios, o delicatesa interzisa diabeticilor. Reteta de macarons pentru diabetici prezentata de noi nu va este interzisa, ci permisa, va garantam ca merita sa o incercati.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de macarons pentru diabetici.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 15 minute.

Timp total: 20 minute.

Numar portii: 14.

Ingrediente necesare pentru reteta de macarons pentru diabetici:

Pentru macarons:

  • trei albusuri;
  • trei linguri indulcitor pudra;
  • 50 grame unt de cocos topit;
  • 200 grame fulgi de cocos;
  • o lingurita esenta de vanilie.

Pentru sosul de ciocolata:

  • 50 grame ciocolata fara zahar;
  • doua linguri indulcitor pudra.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Modul de preparare pentru reteta de macarons pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
  2. Bateti bine albusurile intr-un bol curat cu ajutorul unui mixer pana cand obtineti o spuma aerata si ferma.
  3. Adaugati indulcitorul pudra si amestecati pana cand aveti o compozitie omogena.
  4. Continuati cu untul de cocos topit si esenta de vanilie. Amestecati cu grija incercand sa mentineti compozitia aerata.
  5. Adaugati si fulgii de cocos.
  6. Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si distribuiti pe aceasta mici cercuri din compozitia preparata anterior.
  7. Coaceti macarons in cuptorul preincalzit timp de 15 – 18 minute sau pana cand capata o culoare aurie.
  8. Cand sunt gata scoateti macarons din cuptor si lasati la racit.
  9. Topiti ciocolata fara zahar, amestecati-o cu indulcitorul pudra si scufundati partea inferioara a bezelelor in ciocolata.
  10. Asezati macarons pe hartia de copt si lasati ciocolata sa se raceasca in frigider.

Numarul de glucide pentru reteta de macarons pentru diabetici:

  • 2 grame glucide pentru o portie din reteta de macarons pentru diabetici.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Ciocolata fara zahar cu matcha pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corecte si avizate despre diabet si stil de viata sanatos abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *