Macarons pentru diabetici

Macarons pentru diabetici

Pentru astazi reteta de macarons pentru diabetici ridica stacheta deserturilor la un alt nivel. Macarons reprezinta un desert delicios, o delicatesa interzisa diabeticilor. Reteta de macarons pentru diabetici prezentata de noi nu va este interzisa, ci permisa, va garantam ca merita sa o incercati.

Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si numarul de glucide pentru reteta de macarons pentru diabetici.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

YouTube video

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Timp de preparare: 5 minute.

Timp de gatire: 15 minute.

Timp total: 20 minute.

Numar portii: 14.

Ingrediente necesare pentru reteta de macarons pentru diabetici:

Pentru macarons:

  • trei albusuri;
  • trei linguri indulcitor pudra;
  • 50 grame unt de cocos topit;
  • 200 grame fulgi de cocos;
  • o lingurita esenta de vanilie.

Pentru sosul de ciocolata:

  • 50 grame ciocolata fara zahar;
  • doua linguri indulcitor pudra.

PLAN NUTRITIONAL PERSONALIZAT

YouTube video

SOLICITARI LA: clinica@diabet-si-nutritie.ro

Modul de preparare pentru reteta de macarons pentru diabetici:

  1. Preincalziti cuptorul la 175 grade Celsius.
  2. Bateti bine albusurile intr-un bol curat cu ajutorul unui mixer pana cand obtineti o spuma aerata si ferma.
  3. Adaugati indulcitorul pudra si amestecati pana cand aveti o compozitie omogena.
  4. Continuati cu untul de cocos topit si esenta de vanilie. Amestecati cu grija incercand sa mentineti compozitia aerata.
  5. Adaugati si fulgii de cocos.
  6. Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt si distribuiti pe aceasta mici cercuri din compozitia preparata anterior.
  7. Coaceti macarons in cuptorul preincalzit timp de 15 – 18 minute sau pana cand capata o culoare aurie.
  8. Cand sunt gata scoateti macarons din cuptor si lasati la racit.
  9. Topiti ciocolata fara zahar, amestecati-o cu indulcitorul pudra si scufundati partea inferioara a bezelelor in ciocolata.
  10. Asezati macarons pe hartia de copt si lasati ciocolata sa se raceasca in frigider.

Numarul de glucide pentru reteta de macarons pentru diabetici:

  • 2 grame glucide pentru o portie din reteta de macarons pentru diabetici.

Va invitam sa incercati si reteta noastra de: Ciocolata fara zahar cu matcha pentru diabetici.

Nu uitati sa dati Like paginii noastre de FaceBook: Retete pentru diabetici.

Pentru Dr. Petrache accesati:

Pentru informatii corecte si avizate despre diabet si stil de viata sanatos abonati-va la canalul de YouTube Dr. Petrache:

Lasă un comentariu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!