Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!
Rulează videoul

Retetele diabetici

Salata de couscous cu ton

Salata de couscous cu ton

Salata de couscous cu ton este o salata potrivita pentru persoanele ce sufera de diabet zaharat. Aveti in cele ce urmeaza tot ce trebuie sa stiti pentru a va pregati un pranz copios: ingredientele necesare, modul pregatire si cel mai important valorile nutritionale.

Citeste mai mult »
Salata cu orez sau naut, fasole verde si ton

Salata cu orez sau naut, fasole verde si ton

Reteta pentru diabetici pe care v-o propunem azi este salata cu orez sau naut, fasole verde si ton. In cele ce urmeaza aveti toate informatiile necesare incepand de la ingredientele necesare, modul de preparare si terminand cu valorile nutritionale pentru o portie.

Citeste mai mult »
Lapte cu fulgi si fructe

Lapte cu fulgi si fructe

Reteta pentru diabetici de lapte cu fulgi si fructe reprezinta un mic dejun sanatos si gustos. Aveti in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale pentru o portie.

Citeste mai mult »
Orez cu lapte

Orez cu lapte

Reteta pentru diabetici de orez cu lapte va ofera un desert delicios. Va sfatuim sa folositi orezul brun pentru ca excursia glicemica sa nu fie foarte mare. Iata in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare si valorile nutritionale.

Citeste mai mult »
Bruschete cu rosii si usturoi

Bruschete cu rosii si usturoi

Reteta de bruschete cu rosii si usturoi reprezinta un mic dejun gustos pentru diabetici. Continutul scazut de glucide va permite sa va mentineti glicemia in tinte. Iata mai jos modul de preparare, ingredientele si informatiile nutritionale complete.

Citeste mai mult »
Omleta cu porumb

Omleta cu porumb

Omleta cu porumb reprezinta o reteta potrivita pentru diabetici. Aceasta are un continut echilibrat de carbohidrati si permite mentinerea glicemiei intre tinte.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!