Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!
Rulează videoul

Retetele diabetici

Frittata cu branza si legume

Frittata cu branza si legume

Reteta de astazi poarta numele de frittata cu branza si legume. Provenita din Spania, reteta de azi o sa va incante simturile. Daca iubiti frittata mai avem o varianta pe blog si anume Frittata pentru diabetici.

Citeste mai mult »
Paine keto pentru diabetici

Paine keto pentru diabetici

Reteta de paine keto pentru diabetici va este utila in viata de zi cu zi. Nu trebuie sa renuntati la placerea unui sandvis de dimineata, pentru ca aveti un consum restrictionat de paine. De astazi inainte puteti utiliza reteta noastra de paine keto pentru diabetici in fiecare zi.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!