Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!

Retetele diabetici

Somon cu ratatouille

Somon cu ratatouille

Reteta de somon cu ratatouille reprezinta o reteta culinara fara gluten si cu putini carbohidrati. Atat diabeticii, cat si persoanele cu intoleranta la gluten pot servi reteta de somon cu ratatouille atat la pranz si si la cina.

Citeste mai mult »
Supa crema cu cartofi, praz si branza

Supa crema cu cartofi, praz si branza

Reteta de supa crema cu cartofi, praz si branza reprezinta o varianta delicioasa pentru un pranz sanatos. Cu doar 22 grame de carbohidrati pe portie, reteta de supa crema cu cartofi, praz si branza le ofera diabeticilor un pranz echilibrat fara o crestere semnificativa a glicemiei.

Citeste mai mult »
Chiftelute cu somon

Chiftelute cu somon

Reteta de chiftelute cu somon reprezinta o varianta perfecta de pranz pentru diabetici si nu numai. Chiftelutele cu somon sunt usor de pregatit si au

Citeste mai mult »
Mic dejun cu somon afumat

Mic dejun cu somon afumat

Reteta de mic dejun cu somon afumat reprezinta o varianta sanatoasa si gustoasa atat pentru pacientii cu diabet zaharat, cat si pentru cei care doresc sa isi mentina un stil de viata sanatos.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!