Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!

Retetele diabetici

Sos de pizza

Sos de pizza

Reteta de sos de pizza este conceputa special pentru a fi potrivita pentru diabetici. Gasiti in paginile noastre si o reteta de pizza la fel de prietenoasa pentru diabetici.

Citeste mai mult »
Prajitura cu portocale

Prajitura cu portocale

Tuturor ne plac dulciurile, insa pentru diabetici ele sunt interzise, tocmai de aceea va propunem alternative precum prajitura cu portocale. Prajitura cu portocale contine indulcitor si faina de migdale, doua ingrediente care o fac sigura pentru diabetici.

Citeste mai mult »
Gogosi fara zahar

Gogosi fara zahar

Desertul pentru diabetici de azi este reprezentat de reteta de gogosi fara zahar. Nu-i asa ca v-ati dorit sa consumati gogosi, dar mereu v-ati gandit la cresterea glicemica de dupa? Retete pentru diabetici va propune astazi un desert fara riscuri.

Citeste mai mult »
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Astazi va propunem pentru pranz tocanita cu carne de vita. Reteta noastra contine circa 40 de grame de carbohidrati pentru o portie si este varianta ideala pentru o masa luata in familie.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!