Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!
Rulează videoul

Retetele diabetici

Carrot Cake pentru diabetici

Carrot Cake pentru diabetici

Reteta de carrot cake este extrem de raspandita atat in restaurante, cat si la terasele ce fac deliciul verii, insa nu este intotdeauna recomandata diabeticilor, tocmai de aceea astazi va prezentam o reteta de carrot cake prietenoasa pentru diabetici.

Citeste mai mult »
Rulada cu spanac pentru diabetici

Rulada cu spanac pentru diabetici

Reteta de rulada cu spanac pentru diabetici face parte din cele zece propuneri ale noastre pentru cina unei persoane ce sufera de diabet zaharat. Rulada cu spanac se prepara usor si este delicioasa, tocmai de aceea va invitam sa o incercati.

Citeste mai mult »
Lasagna cu vita si zucchini

Lasagna cu vita si zucchini

Reteta de lasagna cu vita si zucchini este usor de preparat si face parte din cele zece retete propuse de noi pentru cina unei persoane ce sufera de diabet zaharat. Lasagna cu vita si zucchini reprezinta o alternativa sanatoasa la reteta clasica pe care va invitam sa o incercati.

Citeste mai mult »
Piept de pui umplut pentru diabetici

Piept de pui umplut pentru diabetici

Pentru astazi va prezentam reteta de piept de pui umplut pentru diabetici. Va propunem sa o incercati la cina, ea fiind extrem de potrivita pentru seara. Aceasta reteta face parte din cele 10 retete propuse pentru cina pentru diabetici.

Citeste mai mult »
Lasagna cu zucchini

Lasagna cu zucchini

Reteta de lasagna cu zucchini nu contine paste tocmai pentru a o face potrivita pentru diabetici, insa este la fel de gustoasa ca o lasagna obisnuita.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!