Retete diabetici

Retete pentru diabetici - informatii nutritionale complete

Suferiti de mai multe afectiuni si nu intelegeti ce puteti manca si ce nu puteti manca? Puteti beneficia si de o dieta personalizata contra cost contactand medicul nostru colaborator la adresa de mail doctor@retetediabetici.ro sau puteti rasfoi blogul nostru pentru a va gasi dieta potrivita. La noi gasiti retete pentru diabetici. care ofera informatii nutritionale complete, ingredientele necesare precum si timpii de preparare. Pe retete diabetici, toate bunatatile sunt verificare si aprobate de catre medicul nostru colaborator, Dr. Daniela Petrache., medic diabetolog nutritionist cu experienta de peste 7 ani in domeniu. Va multumim si va dorim pofta buna!
Rulează videoul

Retetele diabetici

Creveti la gratar cu usturoi

Creveti la gratar cu usturoi

Retete pentru diabetici va propune astazi preparatul cu creveti la gratar cu usturoi. Creveti la gratar cu usturoi reprezinta o reteta potrivita pentru diabetici datorita continutului scazut de carbohidrati (3 grame de glucide pe portie).

Citeste mai mult »
Gustare cu somon afumat si smantana

Gustare cu somon afumat si smantana

Retete pentru diabetici va propune o gustare cu somon afumat si smantana. Reteta de azi este potrivita atat pentru diabetici, cat si pentru persoanele care sufera de boala renala. Gustare cu somon afumat si smantana contine doar 2 grame glucide si circa 6 grame proteine pentru o portie.

Citeste mai mult »
Bilute cu branza si lamaie

Bilute cu branza si lamaie

Retete pentru diabetici va propune azi o gustare delicioasa si anume bilute cu branza si lamaie. Cu doar 3 grame de glucide reteta de bilute cu branza si lamaie este tot ce va puteati dori pentru un meniu sanatos si gustos. Reteta de bilute cu branza si lamaie este deasemenea indicata in boala renala, avand numai 4 grame de proteine.

Citeste mai mult »
Mancare de varza cu pulpe de pui

Mancare de varza cu pulpe de pui

Reteta pentru diabetici de mancare de varza cu pulpe de pui contine 30 grame de carbohidrati si este potrivita atat pentru pranz, cat si pentru cina. Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza ingredientele necesare, modul de preparare, dar si valorile nutritionale pentru o portie.

Citeste mai mult »
Supa crema de mazare cu parmezan si crutoane

Supa crema de mazare cu parmezan

Supa crema de mazare cu parmezan si crutoane contine 31 carbohidrati pentru o portie si o puteti servi atat la pranz, cat si la cina. Retete pentru diabetici va prezinta in cele ce urmeaza tot ceea ce trebuie sa stiti despre supa crema de mazare, incepand cu ingredientele si terminand cu valorile nutritionale.

Citeste mai mult »
error: Continut protejat !!
3 rețete pe săptămână!

3 rețete pe săptămână!

Un e-mail săptămânal cu cele mai gustoase bunătăți pentru diabetici și nu numai.

Va multumim pentru abonare!